Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

KIERMASZ OZDÓB BOŻONARODZENIOWYCH

Utworzono dnia 28.01.2020, 19:49

JAK CO ROKU, TUŻ PRZED ŚWIĘTAMI BOŻEGO NARODZENIA, ŚWIETLICA SZKOLNA ZORGANIZOWAŁA KIERMASZ OZDÓB ŚWIĄTECZNYCH. MOŻNA BYŁO KUPIĆ: STROIKI, BOMBKI, KARTKI ORAZ SŁODKIE PIERNICZKI. KIERMASZ CIESZYŁ SIĘ DUŻYM ZAINTERESOWANIEM, WŚRÓD UCZNIÓW NASZEJ SZKOŁY. CAŁY DOCHÓD ZE SPRZEDAŻY OZDÓB, ZOSTANIE PRZEZNACZONY NA DOPOSAŻENIE ŚWIETLICY SZKOLNEJ.

Zegar

Kalendarium

Lista wydarzeń w miesiącu Maj 2024 Brak wydarzeń w tym miesiącu.

Imieniny